Primăria reamenajează complet zona adiacentă Străzii Urmuz

0 0

Pe Strada Urmuz, din Microraionul V al Municipiului Târgovişte, sunt în desfăşurare lucrări de modernizare şi regenerare urbană, la finalul cărora întreaga zonă va fi schimbată, sub raport estetic şi funcţional. După dezafectarea celor aproximativ 40 de garaje, se lucrează în prezent la terasa-mentul viitoarei parcări.
Cu prilejul unei vizite în teren, primarul Cristian Stan a precizat că se intervine pe o suprafaţă de 10000 de metri pătraţi, după reţeta deja cunoscută: se asfaltează şi amenajează viitoarea parcare publică, se reabilitează iluminatul şi canalizarea pluvială.
Tot în Microraionul V se execută lucrări similare pe Strada Ion Ghica. Valoarea investiţiei este de un milion de lei iar termenul de realizare de o lună şi jumătate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Târgovişte: "Activitatea organizaţiei judeţene se desfăşoară în parametri normali"

„Activitatea organizaţiei judeţene se desfăşoară în parametri normali”, a susţinut preşedintele PNL, Ludovic Orban într-o declaraţie de presă, la Târgovişte. Acesta a spus că preşedintele interimar coordonează activitatea în mod statutar, principala preocupare fiind organizarea alegerilor interne în cazul organizaţiilor locale cu conduceri interimare dar şi pentru şefia organizaţiei judeţene. […]