Primăria Pucioasa, în sprijinul cetăţenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă

0 0

Primăria Pucioasa este preocupată şi de rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă locuitorii oraşului. Concret, autorităţile locale si-au propus să vină în sprijinul celor în căutarea unui loc de muncă dar şi în sprijinul angajatorilor, realizând o bază de date cu cei ce caută un loc de muncă. Locuitorii oraşului Pucioasa sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Pucioasa cu un Curriculum Vitae (CV):
„Ne-am apucat să construim o bază de date a celor care nu deţin un loc de muncă sau a celor care deţin şi vor să-l schimbe. Pe adresa Primăriei Pucioasa au venit în ultima perioadă tot mai multe solicitări. Cred că vom avea primul beneficiar al ajutorului de minimis, un investitor care va face o investiţie masivă şi are nevoie astăzi de 20 de muncitori necalificaţi. Aapărut o firmă turcească care face o fabric de detergenţi , vrea oameni calificaţi, necalificaţi… Nu era treaba noastră dar vrem să fim o interfaţă între angajat şi angajator. Să le uşurăm accesul către locurile de muncă şi totodată să le oferim angajatorilor o bază de date cât de cât completă… Dacă la începutul mandatului aveam peste 258 de beneficiari la ajutorul social, astăzi mai avem în jur de 58…”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.
CV-urile pot fi depuse de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.30 şi Vineri -08.00-14.00, la CIC sau Serviciul de Asistenţă Socială.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sportivi din toată ţara s-au întrecut la Complexul de Turism şi Nataţie

Începând de joi această după-amiază şi până duminică, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte s-a desfăşurat campionatul naţional de înot rezervat cadeţilor, sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. S-au înscris în concursul organizat de Federaţia Română de Nataţie, în parteneri-at cu Primăria Târgovişte, 444 concurenţi, de […]