Primăria Dragomirești ajută cetățenii din satul Mogoșești la întocmirea dosarelor de racordare la rețeaua de gaze!

1 0

Pe 10 iunie 2022, Dragoș Vlădulescu, primarul comunei Dragomirești, a emis autorizatia de construire pentru executarea lucrarilor de extindere retea distributie gaze naturale pentru satul Mogosesti.

Lucrarile au început rapid, în prima parte a lunii iulie, fiind încă o promisiune onorată de edil. Au fost montate conductele și s-au efectuat probe de presiune. Mai departe, viitorii beneficiari ai investiției, gospodari din Mogoșești, sunt îndrumați să se  adreseze operatorului de distributie a gazelor naturale, contactând mai întâi Primaria Comunei Dragomiresti, în vederea întocmirii dosarelor de racordare individuală la rețeaua de distributie a gazelor naturale.

„Am reușit așadar, cu eforturi susținute, să-mi îndeplinesc obiectivul asumat prin oferta electorală cu ocazia alegerilor locale din anul 2020”- a concluzionat primarul Dragoș Vlădulescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

“Competențe Antreprenoriale”- curs eligibil pentru Start-Up Nation 2022, organizat de CCIA Dâmbovița

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează în această lună  cursul “Competențe antreprenoriale”. Potrivit organizatorilor, cursul de antreprenoriat se adresează atât celor care își deschid propria afacere, cât și celor care dețin deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient. Noțiunile în legătură cu domeniul afacerilor sunt […]