Primăria Corbii Mari a semnat contractul de finanțare pentru ASFALTAREA STRĂZILOR prin PJDL 

Date:

Proiectul are o valoare de 5.8 milioane lei și vizează asfaltarea tuturor drumurilor care nu au fost reabilitate până în prezent.

Se vor  asfalta inclusiv străzile incluse în PUZ-urile aferente terenurilor pe care le vom atribui tinerilor căsătoriți pentru a-și ridica o locuință în satele Ungureni, Corbii Mari, Satu Nou.

” Referitor la loturile pentru casă atribuite tinerilor, deja am demarat toate procedurile necesare și am și semnat actele notariale cu o parte din cei care vor beneficia de aceste terenuri. Urmează să continuăm aceleași formalități și cu cei care au mai rămas.

Vă reamintesc faptul că, din buget local, urmează să pietruim și drumurile de exploatație agricolă din comună, în etape.

Prin aceste proiecte, vom reuși să asfaltăm TOATE străzile din comuna Corbii Mari. Vorbim de peste 100 km de drumuri. Am început acest proces de modernizare acum 8 ani și vom continua să îmbunătățim infrastructura rutieră ori de câte ori va fi necesar și posibil. 

Îi mulțumesc președintelui CJD, Corneliu Ștefan, pentru tot sprijinul oferit și pentru că a fost mereu alături de mine în orice situație care a vizat dezvoltarea comunei Corbii Mari!”, a transmis primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...