Primar Târgoviște: „Pentru a ne putea bucura de un oraș curat, este necesar ca fiecare cetățean să se comporte responsabil!”

0 0

Primăria Târgoviște continuă războiul declarat nesimțirii, efectele fiind deja vizibile: mai puține gunoaie aruncate la întâmplare, mai puține chiștoace și coji de semințe la locurile de joacă.
„Aproximativ 120 de sancțiuni contravenționale aplicate săptămâna trecută, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, fumatul în locuri unde acest lucru este interzis, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.
Totodată, s-au luat măsuri față de deținătorul unei autogări situate pe Bulevardul Eroilor, în vederea salubrizării unui imobil de aproximativ 33.000 metri pătrați, cu privire la care se achită deja impozit majorat cu 500%”, precizează pe acest subiect primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Situație dramatică în învățământul dâmbovițean: Peste 21% din elevi în activitate online, înaintea vacanței anticipate

Din ultima situație epidemiologică la nivelul unităților de învățământ preuniversitar, prezentată miercuri seara de ISJ Dâmbovița, reiese clar că lucrurile s-au înrăutățit considerabil. Concret, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar, cumulată în ultimele 14 zile, este următoarea: În scenariul […]