Primar Dragomireşti: „PNRR este o dezamăgire totală!”

Primarul comunei Dragomireşti, unul dintre cei mai experimentaţi din Dâmboviţa, a avut numai cuvinte de apreciere vizavi de iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Corneliu Ştefan, de a demara, în premieră naţională, Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
„E o idee extraordinară, dacă ne referim la PJDL, ţinând cont de experienţa Programului Naţional de Dezvoltare Locală, care s-a desfăşurat în nişte condiţii extrem de bune”, a spus Dragoş Vlădulescu.
Edilul n-a avut în schimb nicio rezervă să declare că Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este pentru autorităţile administraţiei publice locale o dezamăgire totală: „N-am ştiut şi nu ştim ce se accesează pe PNRR ca unităţi administrativ-teritoriale. N-a venit nimeni să ne întrebe sau n-am văzut un ghid al PNRR, pe care noi, localităţile rurale să-l putem citi, aborda şi ulterior implementa vizavi de anumite investiţii… Doar vorbe…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aurelian Cotinescu -favorit pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al PNL Târgovişte

Joia viitoare, mai precis pe 17 iunie, vor avea loc alegeri interne la PNL Târgovişte. Sunt alegeri statutare, în care se stabilesc structurile la nivel local şi care – a declarat Aurelian Cotinescu, preşedintele în exerciţiu, se vor desfăşura în deplină transparenţă şi libertate în ce priveşte votul şi candidaturile, […]