Preşedintele Răzvan Burleanu a anunţat că FRF are bani prevăzuţi pentru terenul de fotbal de la Târgovişte

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, în vizită de lucru la Târgovişte, în perspectiva amenajării unui teren de fotbal de antrenament, printr-un parteneriat între federaţie, Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Conform înţelegerii, FRF ar urma să suporte costurile cu amenajarea suprafeţei de joc – gazon sintetic omologat, iar autorităţile locale vor asigura locaţia şi vor realiza racordarea la reţelele de utilităţi. La întâlnirea cu Răzvan Burleanu au participat primarul Cristian Stan, Alin Manole, vicepreşedinte al consiliului judeţean, viceprimarul Cosmin Bozieru, Ciprian Prisăcaru – directorul Clubului Sportiv Municipal şi mai mulţi oameni de fotbal: Ghiorghi Zotic – preşedinte FCM Târgovişte, Emil Tudor – preşedinte AJF Dâmboviţa, Marcel Ghergu -preşedinte FC Chindia Târgovişte.
Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a declarat că „este primul proiect de acest gen care se va implementa la Târgovişte. Terenul este lângă Complexul de Nataţie şi Turism, unde avem două parcele şi este loc suficient. Preferăm Complexul de Turism pentru deschiderea pe care vrem să o dăm acestei investiţii”.
La rândul său, preşedintele FRF a remarcat Târgoviştea drept un exemplu de bune practici în ceea ce priveşte susţinerea pentru fotbal şi a sportului în general şi a estimat că terenul va fi gata până la sfârşitul anului.

One thought on “Preşedintele Răzvan Burleanu a anunţat că FRF are bani prevăzuţi pentru terenul de fotbal de la Târgovişte

  1. ăsta, Bourleanu, e în campanie electorală de realegere și face orice, dă tot (a propos: cluburilor din Liga a 2-a le-a plătit transportul?)
    deci votează-mă, mă! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Municipal Târgovişte a învins Clujul în ultima secundă! MI-NU-NAT! CS Municipal Târgovişte - Universitatea Cluj Napoca 57-56 (17-11, 10-18, 15-15, 15-12)

N-a fost nici meciul al cincilea al unei finale de Campionat Naţional, n-a fost nici meciul de cupă care s-a jucat cu trofeul pe masă, n-a fost nici un meci de calificare în cupele europene. A fost un joc de campionat, aparent banal, dar în care s-au aflat faţă-n faţă […]