Președintele PNL Dâmbovița, mesaj pentru primarii traseiști

Date:

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a avut o declarație tranșantă la  adresa primarilor liberali din Dâmbovița care dau semne că vor lua calea traseismului politic. Vicepreședintele Senatului le- a reamintit faptul că în Dâmbovița nu există alianță PNL-PSD, iar acolo unde a identificat în ultimul an derapaje ale primarilor, va lua măsuri și va veni cu variante de candidați mai bune:

“Câțiva dintre primarii PNL au ales să iubească PSD mai mult decât pe cetățenii care i-au ales în această funcție. Cred eu că un liberal trebuie să fie liberal de la început până la sfârșit, nu să fie cu  arme și bagaje la PSD și fizic aici, la PNL. Într-o democrație normală trebuie să existe o stângă puternică și o dreaptă puternică. Așa cum am afirmat, nu vom face o alianță la Dâmbovița cu PSD. Vă spun foarte clar, acei primari care au mai mult suflet pentru PSD, trebuie să meargă acolo, să candideze acolo! O să găsim alți oameni capabili, care știu ce înseamnă liberalismul și pot dă dezvolte o localitate. (…)

PNL nu acceptă primari care pun interesul și jocurile politice mai presus de interesul cetățenilor!  PNL își continuă misiunea de a identifica oameni capabili, cu viziune și interes pentru dezvoltarea comunităților din fiecare localitate.  Cifrele spun totul, administrațiile conduse de liberali sunt cele mai performante din România, în top 10 național! Împreună punem Dâmbovița pe harta județelor dezvoltate!”, a transmis, președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...