Preşedintele Corneliu Ştefan: Guvernul Cîţu, în moarte clinică

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, o gogoaşă electorală, onor Guvernul României, prin ministru Ghinea, a exclus consiliile judeţene din eligibilitatea pentru (PNRR).
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, în calitate şi de preşedinte CJ nu a ezitat să spună că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prezentat de preşedintele Klaus lohannis şi Guvernul Ludovic Orban în plină campanie electorală, se dovedeşte a fi o gogoaşă electorală. Preşedintele Corneliu Ştefan a taxat dur pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a decis să nu prevadă finanţări pentru consiliile judeţene prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. În viziunea ministrului Ghinea nu există consilii judeţene în România deşi sănătatea este la ele, învăţământul special, infrastructura de drumuri judeţene, cultura şi patrimonial.
Preşedintele CJ, Corneliu Ştefan a făcut apel public către cei din coaliţia de guvernare să convingă atât pe premierul Cîţu că viziunea ministrului Ghinea este profund greşită şi planul final trebuie să cuprindă şi eligibilitatea consiliilor judeţene.
În context, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a menţionat că administraţia judeţeană este pregătită cu proiecte pentru momentul când vor fi lansate linii de finanţare europene.
Legat de perspectiva PNRR, onor Guvernul României, prin ministru Ghinea, a exclus consiliile judeţene din eligibilitatea pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). În viziunea actualului Guvern, nu există consilii judeţene în România, nu există drumuri judeţene, spitale judeţene, nu există nimic din punctul lor de vedere.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a spus clar că Guvernul Cîţu este în moarte clinică. Afirmaţia a făcut-o în cadrul unei conferinţe de presă la partid. Liderul social-democraţilor dâm-boviţeni, a mai spus că România se scufundă din cauza acestei crize sinistre din interiorul Guvernului Cîţu: „Guvernul Cîţu, în moarte clinică. Din momentul în care a început criza politică în Guvernul Cîţu, peste 400 de oameni şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19, sute de bolnavi zac pe holurile spitalelor şi în camerele de gardă pentru că nu mai sunt locuri la ATI. Chiar aseară, am văzut un comunicat al Ministerului Sănătăţii în care se spunea că mai sunt doar 20 de locuri la ATI, în întreaga ţară. Vedem foarte clar cum pe zi ce trece, România se scufundă din cauza acestei crize sinistre, o criză politică prin care cei din actul guvernamental nu se mai înţeleg. În timp ce noi, în judeţul Dâmboviţa, toţi colegii mei, muncim zi de zi pentru comunităţile locale, Guvernul României afectează grav, în primul rând românii şi nu în ultimul rând sănătatea noastră”, a afirmat mai afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a aprobat bugetul judeţului Dâmboviţa, pe anul 2021

Este un buget dedicat dezvoltării şi investiţiilor în judeţul Dâmboviţa. Principalele axe vizate prin alocările bugetare au fost investiţiile în infrastructura rutieră, în sănătate, educaţie, turism şi antreprenoriat, mediu şi sport.Programul Judeţean de Dezvoltare Locală este o altă componentă importantă a acestui buget.Totodată au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai viitorului […]