Președintele Consiliului Director al CONCORDIA, dl Thomas Biertel, a vizitat Centrul de zi Odobești

Date:

Eveniment important la Odobești, unde Centrul de Zi al Primăriei  a primit vizita celor mai importanți susținători și parteneri.

Primarul comunei Odobești, Alecu Niculae, a fost gazda celor care an de an sprijină atât cu sufletul, cât și material, Centrul de zi din satul Zidurile, un așezământ în care copiii sunt susținuți să-și descopere talentele, încurajați să-și dezvolte pasiunile și să-și urmeze visele.

Centrul, care funcționează în parteneriat cu Organizația Umanitară Concordia, aflată sub patronajul Principesei Maria, a primit vizita presedintelui Consiliului Director al CONCORDIA, dl Thomas Biertel și altor invitați din mediul de afaceri din Elveția. Aceștia au efectuat vizita pentru a înțelege mai bine programul centrelor de zi și de ce e important acest program pentru copiii din  comunitatea de la Odobești.

„Suntem bucuroși că oameni de la un asemenea nivel vin în comunitatea noastră și sprijină proiectele noastre, sprijină copiii noștri, ai comunității, ai satului. Suntem încrezători în parteneriatul cu Concordia și le garantez că sprijinul nostru va fi necontenit”, a transmis cu acest prilej  primarul Niculae Alecu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...