Preşedintele CJ, mesaj pentru CECAR, la ceas aniversar

Ziua Naţionala a Contabilului Roman a fost sărbătorita la Targovişte, printr-un eveniment special organizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), filiala Damboviţa. Anul acesta sărbătoarea s-a derulat sub sloganul „Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună!” şi a marcat împlinirea unui secol de la momentul reglementării profesiei contabile în România. Astăzi se împlinesc 100 de ani de la momentul la care a fost înfiinţat, prin Decret Regal, semnat de Regele Ferdinand I, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania. Preşedintele Filialei Damboviţa CEC-CAR, Gabriela Anghel, a deschis manifestările celei de-a XVII-a ediţii a Zilei Naţionale a Contabilului Roman, aducand în atenţie rolul esenţial al profesiei de contabil şi al profesioniştilor din domeniu pentru economia naţională. Alături de reprezentanţii CECCAR, printre invitaţi s-au aflat: preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Corneliu Ştefan, subprefectul judeţului, Marinela Daniela Manea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Valentin Calcan, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Damboviţa, Dragoş Emilian Rusu, alţi reprezentanţi ai instituţiilor publice din judeţ. În contextul acestei manifestări, preşedintele Corneliu Ştefan, a subliniat, în mesajul său, importanţa pe care o au profesioniştii din domeniul contabil:
„Vă mulţumesc pentru invitaţie! Este un moment special pentru noi. Îmi face o deosebită plăcere să particip astăzi la acest moment festiv – la împlinirea celor 100 de ani de activitate. Dumneavoastră sunteţi profesioniştii care gestionaţi afacerile mari şi mici din economia românească şi interacţionaţi foarte bine şi cu instituţiile publice. În numele meu şi al instituţiei pe care o conduc, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră, un partener serios şi, împreună, vreau să ne aliem la tot ceea ce înseamnă digi-talizare, tehnologie. Aş vrea să avem din rândul dumneavoastră şi al nostru, al tuturor, oameni profesionişti pentru a gestiona aceste activităţi. Mult succes în continuare! La mulţi ani tuturor! Să ne vedem şi când vom sărbători 200 de ani! Doamne ajută!”. În cadrul evenimentului a avut loc şi o festivitate de premiere a experţilor contabili şi contabililor autorizaţi care au obţinut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea pe care au desfăşurat-o în anul 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Respectarea strictă a măsurilor, condiţie esenţială pentru combaterea pestei porcine africane

Contextul actual al evoluţiei pestei porcine africane (PPA) în Romania impune urgent luarea de măsuri mai riguroase pentru combaterea acestei boli.Pierderile economice generate de evoluţia PPA sunt extrem de mari, numai sumele pentru acordarea de despăgubirilor se ridică la aproape 50 de milioane de euro anual, la care se adaugă […]