Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan susține investițiile pentru Târgoviște 

Date:

Promisiunile trebuie și onorate, aceasta este deviza președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Fără rețineri, CJ Dâmboviţa va susține o investiție foarte importantă pentru Târgoviște dar și județul Dâmbovița ” Promiteam târgoviștenilor, dar și dâmbovițenilor care ajung în reședința județului nostru, o soluție pentru decongestionarea traficului, dar și rezolvarea problemei locurilor de parcarea din  centrul municipiului Târgoviște.Sunt rare situațiile în care, într-o aglomerarea urbană și chiar în centrul acesteia, se mai pot găsi soluțiile necesare creării unei noi artere rutiere prin care să decongestionăm traficul, să oferim soluții de parcare moderne, dar să și schimbăm efectiv sută la sută modul în care arată acea zonă.  Ei bine, la Târgoviște, împreună, am găsit cea mai bună soluție!Vom realiza o parcare.  Din cele 358 de locuri de parcare, 15 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități, iar 10 locuri de parcare vor fi amenajate pentru stațiile de încărcare electrice. 

 Construcția, așa cum este prevăzut în studiul de fezabilitate, va fi deschisă, va avea dimensiunea de 66×113 metri, 2 accese auto, 5 accese pietonale, iar pe terasa de peste etajul 1 vor fi amplasate panouri fotovoltaice ce-i vor asigura energia electrică. 

  În ceea ce privește noua arteră de circulație, partea carosabilă va fi de 7 m (o bandă de 3,5 m pe sens), trotuare de 1,5 m lățime pe fiecare parte, iar la conexiunea cu Strada Arsenalului se va amenaja un sens giratoriu. Vom avea aici și fâșii verzi și aliniamente de arbori. ” a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...