Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan: Bilanțul celor trei ani de mandat 

Date:

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat raportul de activitate la împlinirea a trei ani de la preluarea mandatului.

Au fost prezentate pe larg proiectele  județului Dâmbovița de când a preluat mandatul . Este vorba despre  proiectele promise de echipa condusă de Corneliu Ștefan, în  anul 2020 și până  în prezent. 

Sunt investiții  care vor schimba  viața economică și socială a județului Dâmbovița.

Proiectele celor trei ani de mandat sunt în valoare de peste 1,7 miliarde de euro.

Au  fost modernizate drumuri județene în lungime de 62 km cu ajutorul fondurilor europene; 230 km drumuri județene reabilitate și modernizate.

Alte  proiectele de modernizare a 82 de km de drumuri județene sunt pregătite pentru finanțare prin POR.

Sunt în etapele de avizare  proiectele celor 44 km drumuri de centură.

Se vor moderniza 124 km drumuri naționale. Se lucrează deja la extinderea la 4 benzi DN7 Bâldana-Titu și sunt semnate contractele de proiectare și execuție pentru Bâldana-Târgoviște și Târgoviște-Sinaia.

CJ Dâmbovița  a investit în 5 proiecte majore ale Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Au fost finalizate lucrările la Ambulatoriul de Specialitate, Secția de Cardiologie și a fost achiziționat un aparat angiograf.

CJ Dâmbovița a semnat contractul de finanțare pentru dotarea a 61 de unități de învățământ din 54 de localități dâmbovițene,  prin PNRR, pentru transportul elevilor navetiști, se vor  achiziționa 31 de microbuze electrice, pentru alte 17 microbuze hibrid este  depusă cererea de finanțare cu succes la AFM, iar de la începutul anului 3 microbuze au ajuns în trei comune dâmbovițene.

” Se lucrează la complexul sportiv „Dâmbovița Arena”, am semnat contractul de finanțare pentru realizarea „Instalației de Tratare a Deșeurilor Colectate Separat și a unui Centru de Aport Voluntar”.

Se lucrează la „Proiectul  Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată”.

În aproape fiecare localitate dâmbovițeană există cel puțin un obiectiv de investiții sprijinit financiar de Consiliul Județean Dâmbovița. Cel mai important lucru al ultimilor 3 ani, pe lângă investiții, cifre și proiecte, este faptul că județul Dâmbovița are un traseu al dezvoltării bine definit, pe care, pas cu pas, îl parcurgem împreună. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul dâmbovițenilor!”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...