Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat la resfințirea  monumentului  dedicat eroilor la Poiana 

Date:

La Poiana a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat resfințirii și reabilitării monumentului dedicat eroilor din Primul și al Doilea Război Mondial. 

Evenimentul a fost onorat de prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia și  alți primar.

S-a subliniat importanța respectului și prețuirii față de cei care s-au sacrificat pentru independența și suveranitatea națională.

 Administrația locală condusă de Șerban Marian a fost felicitată pentru inițiativa de a onora eroii și pentru transmiterea valorilor de patriotism către tinerele generații. 

Comunitatea s-a unit într-un gest de mândrie și recunoștință față de eroii neamului, subliniind importanța perpetuării memoriei acestora.

 Ceremonia a reprezentat un moment solemn în care s-a transmis un mesaj puternic despre dragostea față de țară și recunoștința față de cei care au luptat pentru ea.

„Am participat la dezvelirea monumentului dedicat eroilor comunei Poiana din Primul și al Doilea Război Mondial. Această realizare reprezintă un semn al prețuirii pe care oamenii din Poiana o manifestă față de sacrificiul suprem al celor care au luptat și au căzut pentru Dâmbovița și pentru țara noastră.

Eroii noștri, cu un preț uriaș, ne-au arătat că viitorul merită orice sacrificiu, iar noi, prin tot ceea ce facem, suntem datori să onorăm ideile pentru care au luptat. 

Felicitări administrației publice locale conduse de Marian Șerban pentru ridicarea acestui frumos monument! Cinste și onoare eroilor noștri!”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...