Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat la o întâlnire de lucru privind oportunităților de finanțare din cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027 

Date:

Evenimentul a fost organizat de către Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia  în perioada 13-14 martie 2024.

Din partea Agenției a participat directorul general, Liviu-Gabriel Mușat, directorul Direcției Autoritatea de Management PR Sud-Muntenia 2021-2027, Gabriela Călin și directorul Cabinetului Directorului General, Andreea-Mirela Tache. De asemenea, la întâlnire au luat parte președintii consiliilor județene din regiune, precum și reprezentanți ai acestora.

Agenda evenimentului a cuprins prezentarea oportunităţilor de finanţare pentru eficientizarea energetică a clădirilor publice și prin instrumentul E.L.E.N.A. Totodată, în cadrul evenimentului au fost prezentate modificările legislative cu privire la modalitatea de elaborare a documentelor tehnice și a evaluării, contractării şi implementării proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune interactivă, de întrebări și răspunsuri cu privire la condițiile de accesare a fondurilor europene prin PR SM 2021-2027.

Reamintim că în data de 1 aprilie 2024, începe depunerea de proiecte în cadrul apelului destinat eficientizării energetice a clădirilor publice – Prioritatea 2 – „O regiune cu orașe prietenoase cu mediul”, RSO2.1 -„Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, Operațiunea C -„Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin investiții în clădiri publice”, în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027. Apelul de proiecte are un buget alocat de peste 45 milioane de euro.

ADR Sud-Muntenia sprijină potențialii beneficiari din regiunea noastră, oferind informații importante privind prioritățile de finanțare ce pot fi realizate cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile alocate regiunii.

ADR Sud-Muntenia este Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și gestionează peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii – Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...