Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a  făcut o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde a ajuns aparatură medicală de ultimă generație 

Date:

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a  făcut o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde a ajuns aparatură medicală de ultimă generație, la unitatea spitalicească sunt în desfășurare investiții de peste 91.000.000 de lei .

CJ Dâmbovița desfășoară cel mai mare program investițional din sistemul sanitar dâmbovițean.

 În paralel cu lucrările de extindere și modernizare desfășurate la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, se derulează cea mai mare campanie de achiziție de aparatură medicală și mobilier pentru saloanele și secțiile spitalului.

 Foarte necesare și utile pentru Secția de Radioloigie, au fost achiziționate  patru aparate de radiologie,  mobile .Valoarea acestora este de aproximativ 3.500.000 de lei  sumă asigurată din fonduri europene. De asemenea, au mai fost achiziționate și au ajuns la Spitalul Județean 700 de noptiere, mobilierul de acest tip nemaifiind schimbat de 25 de ani. Investiția se ridică la aproape 580.000 de lei.  

” Tot prin fonduri europene, avem în derulare un alt contract de furnizare de echipamente medicale. Vorbim aici de aproximativ 13.300.000 de lei. Au fost făcute achiziții de 10.200.000 lei  iar Spitalul Județean are echipamente noi de terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, tărgi și paturi terapie intensivă. Urmează să mai ajungă la Spitalul Județean de Urgență alte echipamente de laborator de peste 2.000.000 de lei 

 Este atribuit un contract de 13.400.000 de lei , care privește achiziția de echipamente de protecție. Până în momentul de față, au fost cumpărate echipamente în valoare de 6.500.000 de lei.

A fost scos la licitație și aparatul angiograf, necesar Secției de Cardiologie, valoarea estimată este de 10.500.000 de lei.

 Mai avem în derulare, în diferite faze, proceduri de achiziții publice în valoare de aproximativ 16.000.000 de lei pentru aparatură medicală și echipamente laborator, dezinfectanți și reactivi.” a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

CJ Dâmbovița spune că valoarea tuturor proiectelor pe secțiunea echipamente și aparatură medicală se ridică la 56.000.000 de lei adică 11.500.000 de euro.

Se lucrează de zor la Ambulatoriul de Specialitate, investiție în valoare de 3.400.000 euro, în plin proces de executare se află și  proiectul ce vizează Unitatea de Primire Urgenţe, 1.700.000 euro.

Lucrări sunt în desfășurare și la Secția de Cardiologie, au o valoare de 2.000.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...