Președintele CJ, Corneliu Ștefan a anunțat că Municipiul Moreni va avea o centură ocolitoare!

Date:

Peședintele CJ, Corneliu Ștefan, a avut o întâlnire cu conducerea Primăriei Moreni în cadrul căreia s-au analizat planurile infrastructurii de drumuri pentru a se identifica cel mai bun traseu pentru realizarea unei centuri ocolitoare a municipiului.

Președintele Corneliu Ștefan a anunțat că în cel mai scurt timp va veni în plenul Consiliului Județean Dâmbovița cu propunerea de realizare a studiului de fezabilitate pentru că Moreni are nevoie de o centură ocolitoare, realizarea unei asemenea investiții reprezentând o reală șansă de dezvoltare nu numai pentru municipiu, ci și pentru localitățile din zonă: „Municipiul Moreni trebuie să aibă o centură ocolitoare! Și o va avea!

Ieri am demarat discuțiile cu primarul Constantin Dinu, astfel încât să găsim traseul optim pentru varianta ocolitoare a Moreniului.

Cât de curând, voi veni cu o propunere de hotărâre în Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea studiului de fezabilitate, în urma acestuia reieșind lungimea traseului, eventualele poduri, pasaje, intersecții, dar, foarte important, se vor estima și sumele necesare.

Moreni are nevoie de o centură ocolitoare, nu doar din perspectiva micșorării valorilor de trafic din localitate. Investiția în acest tip de drum reprezintă o reală oportunitate de dezvoltare atât pentru municipiu, cât și pentru comunele din jurul acestuia, aceasta centură urmând să traverseze localitățile Gura Ocniței și I.L. Caragiale.

De asemenea, parcurile industriale și fabricile din zonă vor avea o infrastructură rutieră care să le asigure condiții de transport mult mai rapide și mai sigure”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...