Premiile de la Consiliul Judeţean au ajuns la elevii olimpici

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a premiat, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean, elevii care au obţinut premii la etapele judeţene ale olimpiadelor şi concursurilor din Calendarul MEC 2019-2020, desfăşurate până la data suspendării cursurilor (11 martie 2020).
Având în vedere contextul epidemiologic, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa nu a organizat festivitate de premiere, elevii/părinţii fiind planificaţi pentru ridicarea premiilor în perioada 14-18 decembrie 2020, în intervalul orar 11.00 -15.00. Au fost premiaţi 465 de elevi la olimpiadele şi concursurile pe discipline, precum şi 53 de echipe sportive. Suma alocată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost de 165.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 196 locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 196 locuri de muncă.Pentru absolvenţii de studii superioare, oferta cuprinde posturi de analist vânzări/cumpărări, administrator bancar, şef staţie peco, inginer electronist, inginer construcţii civile, inspector specialitate administraţie […]