Premierul României a revenit în judeţul Dâmboviţa

Marţi, au fost prezenţi în judeţul Dâmboviţa, într-o vizită de lucru, prim-ministru Sorin Grindeanu, ministrul Cercetării şi Inovării, Şerban-Constantin Valeca şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu.
Programul vizitei a început cu întâlniri la Centrul Tehnic al Grupului Renault, de la Titu, după care a continua cu deplasări la societăţile comerciale Nicprem şi Metaplast, unde au avut loc discuţii cu producătorii din industria componentelor auto care îşi desfăşoară activitatea în zona.
Ministrul Şerban-Constantin Valeca a avut întrevederi şi cu reprezen-tanţiiStaţiunilor de Cercetare – Dezvoltare pentru Piscicultura Nucet, pentru Pomicultura Voineşti şi pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Bilciureşti-parte a Institutului Palas din Constanţa. De asemenea, la discuţiile ce se s-au desfăşurat la Nucet au participat şi reprezentanţi ai Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinara al Universitatii Valahia din Targoviste.
La întâlnire au fost prezenţi parlamentari, prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi alte oficialitaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Navigarea pe internet poate deveni un real pericol

In cadrul programului Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, zilele de marţi şi miercuri sunt dedicate siguranţei în mediul online. Poliţiştii sunt prezenţi în unităţile de învăţământ atât din mediul urban, cât şi din cel rural şi susţin activităţi de informare şi conştientizare a elevilor şi cadrelor didactice cu privire la utilizarea, în […]