Prefectul Victor Sanda, către directorii de instituţii deconcentrate: „O să ajungeţi şefi de ghişee!”

0 0

victor sandaAJOFM, Casa Judeţeană de Pensii şi Societatea Naţională de Îmbunătăţiri Funciare au fost instituţiile care şi-au prezentat rapoartele semestriale de activitate în şedinţa de vineri a Colegiului Prefectural. Nemulţumirea Prefectului Victor Sanda a fost generată însă de pasivitatea şefilor de instituţii, cărora le-a solicitat în numeroase rânduri să vină cu sugestii şi propuneri pentru rezolvarea problemelor judeţului. Mai mult, aceştia din urmă au ignorat, în masă, invitaţia prefectului de a avea întâlniri punctuale, pentru a discuta aspecte privind activitatea direcţiilor.
Replica lui Victor Sanda vizavi de această lipsă de interes nu a întârziat nici de această dată: „O să ajungeţi şefi la ghişee, nu reprezentanţi ai ministerelor!”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierii USL nu agreaeză ideea concesionării Pieţei l Mai

Proiectul de hotărâre privind aprobarea unui studiu de oportunitate în vedera concesionării Pieţei 1 Mai nu a întrunit numărul de voturi necesare în vederea aprobării. Chiar dacă a fost vorba doar despre „un studiu”, s-au opus consilierii USL, contrariaţi de faptul că se doreşte, la nivelul executivului primăriei, concesionarea unui […]