Prefectul și președintele CJ Dâmbovița, întâlnire de lucru  cu primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale dâmbovițene

1 0

Cei doi oficiali ai județului Dâmbovița au avut o întâlnire cu primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale dâmbovițene, dar și cu personalul implicat în Recensământul Populației și Locuințelor. Această întâlnire a avut ca scop   ca toți dâmbovițenii să conștientizeze importanța recensământului.

Nu trebuie tratat cu neglijență rezultatul recenzării pentru că efectele acestuia se vor regăsi în toate aspectele vieții comunităților.

Numărul cetățenilor declarați într-o localitate influențează, în mod direct, resursele financiare care vor fi distribuite comunității respective. Atribuirea de sume de la bugetul de stat se va face în funcție de statistica oficială, iar acuratețea datelor influențează atragerea de fonduri europene, dar poate constitui și un reper pentru eventuali investitori.

De asemenea, mediul privat are nevoie de date care să reflecte potențialul uman al zonei și nivelul de pregătire al oamenilor, dar și numărul consumatorilor în situația în care vor să dezvolte anumite produse sau servicii.

Altfel spus, toate planurile de investiții într-o localitate se vor raporta la nevoile generate de numărul cetățenilor din acea comunitate.

Următoarele 3 săptămâni sunt decisive: 17 iulie este ultima zi de recenzare.

Pe această cale oficialii au făcut un apel către toți dâmbovițenii și către toți cei implicați în activitatea de recensământ.

„Haideți să ne mobilizăm și să tratăm cu maximă seriozitate și profesionalism Recensământul Populației și Locuințelor 2022. Totodată, le reamintesc dâmbovițenilor că recenzarea este obligatorie.

Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ.” a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmbovița și  Prefectura Dâmbovița susțin promovarea produselor tradiționale și a satului dâmbovițean 

La Dragomirești, promovarea produselor tradiționale și a satului dâmbovițean în cadrul Zilei Iei Românești, un eveniment organizat prin implicarea directă a conducerii Asociației Crescătorilor de Capre din România- filiala Dâmbovița, Asociația Păstorul Crișana și Primăria Dragomirești. Producătorii dâmbovițeni și-au etalat produsele pur tradiționale iar cei prezenți au putut să deguste […]