Prefectul Claudia Gilia și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan  au întâmpinat Parada Absolvenților de liceu 2022

0 0

La Târgoviște , Parada Absolvenților de liceu 2022, după doi ani de pauză, a avut loc marți, 24 mai 2022, eveniment dedicat elevilor care finalizează studiile liceale în acest an școlar. Într-o atmosferă de sărbătoare, au participat 1500 de absolvenți din liceele și colegiile târgoviștene, cărora li s-au alăturat directorii unităților de învățământ, profesori și diriginți, părinți, inspectori școlari și autoritățile.

Grupul de absolvenți a fost însoțit în ritmuri de fanfară susținute de reprezentanții Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște pe traseul Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița (Calea Domnească, nr 127 – punctul de pornire) – Muzeul de Istorie (Calea Domnească, Nr. 181) – Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște (Calea Domnească, Nr. 223) – Platoul din fața Instituției Prefectului (Piața Tricolorului) – Primăria Municipiului Târgoviște (Strada Revoluției, Nr. 1-3).

Fiecare liceu a prezentat aspecte specifice unității de învățământ (mesaje, ținute reprezentative, sloganuri etc.).

Pe Platoul din fața Instituției Prefectului, prefectul Claudia Gilia și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan  au întâmpinat Parada Absolvenților de liceu 2022

Traseul a continuat până la Primăria Târgoviște, unde primarul Cristian Stan i-a întâmpinat pe liceeni, nu au lipsit mesajele.

reprezentanții autorităților județene și locale sunt invitați să adreseze mesaje pe parcursul traseului stabilit.

Jandarmeria, Poliția Română și Poliția locală au fost pe tot traseul pentru a nu fi pusă în pericol siguranța participanților.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

 Jandarmii dâmbovițeni sunt pe baricade

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării competițiilor sportive. Vor fi prezenți la partida AFC Pucioasa – CSM Slatina, meci de fotbal din manşa semifinală a barajului de promovare în Liga a II-a, miercuri, 25 mai a.c., începând cu ora 18.00, pe Stadionul „Dumitru Tică Popescu” din orașul Pucioasa. […]