Precizări pentru titularii autorizaţiilor şi autorizaţiilor integrate de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa informeaza toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu, despre reglementarile Ordinului nr. 324, din 12 aprilie 2019, pentru modificarea şi completarea anexei la Ordinul 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu.
Conform art. 5.1., pentru autorizaţiile de mediu cu data de emitere până la data de 31 august, titularii vor solicita aplicarea vizei anuale începând cu anul 2020, cu respectarea art. 3, alin. 2.
Conform art. 5.2., Pentru autorizaţiile de mediu şi autorizaţiile integrate de mediu cu data de emitere după data de 1 septembrie, titularii solicită viza anuală începând cu anul 2019, cu respectarea prevederilor art. 3 alin. (2).
Art. 3
(2)Titularul va solicita obţinerea vizei, în fiecare an, cu minimum 60 de zile înainte de ziua şi luna în care a fost emisă autorizaţia de mediu sau autorizaţia integrată de mediu.
Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AJOFM Dâmboviţa organizează în iunie 11 cursuri de calificare

În această lună, persoanele interesate să se califice/recalifice prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâm-boviţa, pot accesa cursuri de formare profesională în meseriile de instalator tehnico -sanitare şi gaze, lăcătuş mecanic, operator comandă maşini unelte comandă numerică, cosmetician, operator introducere validare date, inspector resurse umane, contabil, expert achiziţii […]