PRECIZĂRI DIN PARTEA LIGII PROFESIONISTE DE FOTBAL!

Mihai ROŞOIU
0 0

Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat astăzi celor 14 cluburi membre adresa Federaţiei Române de Fotbal din data de 15 mai 2020.
Am solicitat cluburilor să ne comunice până pe 19.05.2020, la ora 15.00, puncte de vedere cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competiţional, numai în eventualitatea în care vor exista cazuri de jucători depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV 2 în faza de reluare a antrenamentelor sau după începerea competiţiei, şi cu respectarea expresă a obiectivului de disputare a tuturor partidelor rămase de jucat în actualul sezon competiţional.
Totodată aşteptăm punctul de vedere al fiecărui membru LPF cu privire la necesitatea adoptării unor sancţiuni disciplinare pentru nere-spectarea prevederilor Protocolului medical privind reluarea antrenamentelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COVID-19 SE ŢINE DEPARTE DE JUCĂTORII CHINDIEI

Chindia Târgovişte, echipă nou-promovată în Liga 1, a anunţat că nu are niciun jucător infectat cu COVID-19 în urma testelor efectuate şi va începe cantonamentul în vedere reluării campionatului.„Începând de luni, 18 mai, şi până pe 1 iunie, roş-albaştrii vor intra în cantonament, cu respectarea tuturor recomandărilor făcute de autorităţi. […]