Precizări cu privire la retragerea cererilor de finanţare depuse prin PNDR 2020

0 0

Retragerea Cererilor de finanţare depuse on-line pe portalul oficial al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (www.afir.info) pentru solicitarea de fonduri nerambursabile acordate prin intermediul submăsurilor de finanţare din cadrul PNDR 2014 – 2020 (PNDR 2020) sa putut face la cerere de către solicitant, inclusiv în perioada cuprinsă în intervalul 01 – 05 iunie 2017.
Cererea de retragere a putut fi înaintată doar înainte de comunicarea de către AFIR cu privire la eventuale erori (pe care le putea conţine Cererea de finanţare) sau înainte de transmiterea unei Notificări cu privire la un control la faţa locului.
A fost obligatorie completarea unui formular tip – Formular de retragere a Cererii de finanţare – şi depunerea la sediul Oficiului Judeţean sau Centrului Regional, după caz, de care aparţine conform ariei de implementare a investiţiei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lămuriri privind rezultatul votului din Colegiul Director al PNL Dâmboviţa

Secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, a explicat cum a decurs votul pentru moţiunile celor trei candidaţi la şefia partidului, exprimat în şedinţa colegiului director de săptămâna trecută. În sală, a spus Plăiaşu, au fost prezenţi 75 de membri cu drept de vot, fiecare fiind liber să susţină pe […]