Poveste cu final fericit, în prag de sărbători, pentru un bătrânel de 81 de ani

0 0

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cândești au fost sesizaţi prin plângere de un bărbat de 81 de ani, din localitatea Cândești, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia de unde au sustras 5.000 de lei. ĩn urma activităților de cercetare desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, polițiștii de la Postul de Poliție Cândești și cei de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reușit să identifice principalul bănuit, un tânăr de 19 ani, din localitate, care ar fi sustras banii din locuința bătrânului.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Bătrânelul a primit banii cu ochii înlăcrimați, mărturisindu-le polițiștilor că nu se aștepta să îi mai găsească. Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.
IPJ Dâmbovița adresează mulțumiri, comisarului șef de poliție Apostoiu Cristian-Petre, agentului șef adjunct Militaru Vlăduț și agentului principal de poliție Ștefan Silviu pentru că au reușit să facă sărbătorile fericite acestui bătrânel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a deschis circulației podul peste râul Ialomița și drumul de legătură între comunele Șotânga și Doicești

S-a deschis circulației noul pod peste râul Ialomița dintre Șotânga și Doicești, o investiție vitală pe care Primăria Șotânga a implementat-o cu succes și are o valoare de 7.000.000. lei. S-a făcut recepția lucrării și, imediat, podul a fost deschis circulației, în prezența primarului comunei Șotânga, Constantin Stroe, alături de […]