Portofel cu acte şi bani, înapoiat de jandarmi unui elev

Datorită vigilenţei de care au dat dovadă jandarmii care îşi desfăşoară serviciul la Judecătoria Târgovişte, o persoană şi-a recuperat, portofelul pierdut în faţa liceului. Tânărul, elev în vârstă de 19 ani, din localitatea Drăgăeşti-Pământeni, se afla la examenul de bacalaureat, iar la ieşirea din instituţia de învăţământ, din neatenţie a rămas fără portofel.

La scurt timp, jandarmii l-au identificat şi i-au înapoiat bunul pierdut, iar acesta le-a mulţumit pentru gestul şi operativitatea de care au dat dovadă.
Pe lângă bani, portofelul conţinea şi mai multe documente personale, precum carduri bancare, permisul de conducere şi cartea de identitate, cu ajutorul căreia jandarmii au reuşit să identifice persoana care îl pierduse.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea functiei contractuale de casier în cadrul Primăriei com Mogoşani.

Având în vedere prevederile art 7 din anexa HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post  vacant  sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar  plătit din fonduri publice  actualizată , Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru: FUNCŢIE CONTRACTUALĂ DE EXECUŢIE DE CASIER a) denumirea postului pentru care se organizează concursul:                          – […]