Portarul dâmboviţean Andrei Vlad elogiat de toată lumea: „Este foarte bun. Are ceva din Lobonţ” Andrei Vlad a fost supranumit de Gigi Becali „Messi al portarilor”. La 18 ani, goalkeeper-ul venit cu scandal de la Craiova, a jucat deja pentru FCSB, în Cupă şi în Europa League.

Mihai ROŞOIU

Andrei Vlad a fost supranumit de Gigi Becali „Messi al portarilor”. La 18 ani, goalkeeper-ul venit cu scandal de la Craiova, a jucat deja pentru FCSB, în Cupă şi în Europa League.
Dumitru Stângaciu l-a comparat pe Vlad cu Bogdan Lobonţ, cel care la Roma a fost mai mereu a doua variantă, dar a acceptat situaţia.
„În occident, numărul unu e numărul unu şi numărul doi e numărul doi. Uite cazul lui Lobonţ. Întotdeauna a fost numărul doi. El se pregătea iar în momentul în care îi venea rândul, trebuia să fie acolo. Şi apăra bine.
Cel mai bun antrenament e jocul. În joc te întâlneşti cu cele mai bune situaţii pe care nu le întâlneşti la antrenament. Dacă nu joci, e mai greu să demonstrezi ceva şi să arăţi lumii cine eşti. Deocamdată Niţă este numărul unu, e titular de drept. Sper să fie serios. E la un club bun”, a spus Stângaciu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.
În vârstă de 18 ani, Vlad a ajuns la FCSB în această vară pentru 400.000 de euro, de la CS U Craiova.
„Nu trebuie să luăm jucători de la 15 ani şi să-i ţinem rezerve. Când mai capătă experienţă? Când mai au plăcerea dezvoltării personalităţii în cadrul unui grup în care probabil că în timp va ajunge
lider?
Cum să ajungi lider la 18 ani într-un lot în care există Budescu sau Pintilii? N-ai cum. Trebuie să te supui etapelor vieţii. Societatea îţi dă trepte pe care trebuie să le parcurgi”, a spus şi Mihai Stoichiţă, prezent de asemenea în platou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FINAL DE TUR PERFECT PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE CSM Târgovişte - CS U NTT Data Cluj 3-0 (25-21, 25-19, 25-21)

Final de sezon perfect pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, care s-a impus fără probleme în faţa lanternei roşii a campionatului Diviziei A1 şi şi-a consolidat poziţia în careul de aşi al primei ligi. Gazdele au controlat meciul cu formaţia din Cluj, însă contrar tuturor aşteptărilor, ardelencele […]