Pompierilor din Moreni au salvat o vacă, blocată într-o groapă cu ţiţei

0 0

Pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din Moreni.
Sosiţi la faţa locului, salvatorii au avut în faţa ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuţa era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi şi reziduuri petroliere. Imediat s-au mobilizat şi au trecut la acţiune.
Totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morţii” şi predată proprietarului.

Acesta le-a mulţumit din suflet salvatorilor şi le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toţi să rămână fără cuvinte.
A fost o adevărată minune că viţica mai trăieşte, în condiţiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiţii groaznice, fără apă şi hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Şi totuşi, în aceaste zile pline de credinţă, un trecător a văzut scena şi a sunat la 112, solicitând intervenţia salvatorilor de la Detaşamentul de pompieri Moreni care au desăvârşit „minunea”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MOGOŞANI: FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ

Poliţiştii din cadrul Poliţie Găeşti au fost sesizaţi de reprezentanţii unei societăţi de furnizare a energiei electrice cu privire la faptul că mai multe persoane sunt nemulţumite de fluctuaţiile de la reţeaua de energie electrică.Astfel, poliţiştii sprijiniti de jandarmi şi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sau deplasat pe raza […]