Pompierii, prietenii copiilor!

1 0

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost în mijlocul copiilor de la Grădinița ”Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște.

”Când este un incendiu, fumul ne împiedică să respirăm. Pompierii poartă o mască de protecţie contra fumului şi o haină de protecţie contra flăcărilor şi căldurii. Masca de protecţie contra fumului este legată la o butelie umplută cu aer care îl ajută pe pompier să respire.” le spunea căpitan Stan Claudiu preșcolarilor.

Pompierii le-au oferit copiilor informații despre echipamentele folosite la incendii și fiecare dintre ei au folosit, sub supravegherea unui pompier, furtunul pentru stingerea focului spre încântarea ”micilor pompieri”.

Curiozitatea copiilor a fost la un nivel înalt, aceștia dorind să vadă și locul unde stau pompierii în autospeciala de intervenție. Pe rând, aceștia cu fost urcați în mașină și coborâți de către pompieri.

Copiii s-au bucurat de această experiență și au fost extrem de curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

La final, copiii au promis că vor fi ascultători și nu se vor juca cu focul, iar pompierii au promis că vor reveni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se asigură de la bugetul de stat sumele necesare acoperirii plății TVA aferente bunurilor și serviciilor achiziționate în cadrul Programului ROU-T-MOH „Abordarea provocărilor sistemului de sănătate privind controlul tuberculozei în România”

La propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat în data de 6 aprilie 2022, proiectul de Ordonanță de Urgență privind asigurarea de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătății, a sumelor necesare acoperirii plății TVA aferente bunurilor și serviciilor achiziționate în cadrul Programului ROU-T-MOH „Abordarea provocărilor sistemului de sănătate […]