POMPIERII DÂMBOVIŢENI SUNT 24 DIN 24 DE ORE ÎN SLUJBA CETĂŢEANULUI

Două cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa din cadrul Serviciului Logistic, plt. adj. şef Soare Florin şi sg. maj. Chiţu Lucian, în timp ce se deplasau într-o misiune de transport materiale sanitare au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1 între Sibiu şi Deva.
Imediat ce au observat accidentul, au oprit autospeciala şi s-au deplasat spre autoturismul avariat pentru a verifica starea victimei. Unul dintre colegi, care deţinea şi cunoştinţe de paramedic a evaluat starea victimei, iar celălalt a apelat serviciile de urgenţă prin 112. Îmbucurător, starea victimei era bună din punct de vedere fizic, doar starea de şoc era prezentă.
În acelaşi timp au luat măsuri pentru atenţionarea celorlalţi participanţi la trafic despre resturile rezultate în urma accidentului până la sosirea autorităţilor abilitate.
Au rămas lângă persoana implicată în accident până la sosirea echipajelor de intervenţie şi medicale.
Felicitări pentru modul profesionist în care au acţionat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Razie a poliţiştilor dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19, pentru sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor antisociale. Au fost angrenaţi […]