Pompierii dâmboviţeni au avut în ultima săptămână zeci de intervenţii

În ultimele şapte zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 26 de evenimente: şapte incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), trei incendii de vegetaţie,opt acţiuni pentru asigurare zonă, şapte acţiuni pentru asistenţă persoane şi o acţiune la alte situaţii de urgenţă (deblocare uşă). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 215 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: patru exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 10 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Finalizarea plăţii sumelor necesare punerii în aplicare a hotărârilor judecătoreşti definitive de către Ministerul Educaţiei Naţionale

Ministerul Educaţiei Naţionale a alocat şi virat fondurile necesare efectuării plăţilor restante prevăzute de hotărârile judecătoreşti, precum şi a celor scadente în 2019, astfel încât până la sărbătorile de Paşti cadrele didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar să beneficieze de sumele ce li se cuvin. Bugetul alocat iniţial plăţii hotărârilor […]