Pompierii dâmboviţeni au avut 70 de intervenţii, în ultima săptămână

0 0

În ultima săptămână, pompierii dâmboviţeni au avut 70 de intervenţii: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 incendii la vegetaţie uscată, 29 acţiuni pentru asigurare zonă, 20 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 deblocări de uşă, 2 acţiuni pentru salvare animale).
Echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 197 cazuri medicale.
În această perioadă, ISU „Basarab I” Dâmboviţa a executat misiuni pentru: transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, precum şi acţiuni de decontaminare a personalului şi tehnicii care a participat la misiunile de transport.
Activităţi preventive
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat, în localităţi din raioanele de bază, 26 activităţi de instruire cu cetăţenii, privind măsurile sanitare şi de distanţare socială ce trebuie respectate pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-
2.
Inspectorii de prevenire, au desfăşurat verificări la două lăcaşuri de cult şi o clădire de îngrijire a sănătăţii cu spitalizare continuă. Au fost efectuate şi trei controale de autorizare privind securitatea la incendiu (1 la un centru comercial, 1 la o clădire de producţie, 1 la o clădire de îngrijire a copiilor preşcolari). Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale urmare a neregulilor identificate pe timpul controalelor.
Personalul de specialitate din cadrul Inspecţiei de prevenire a emis două autorizaţii de securitate la incendiu pentru un centru comercial şi o clădire de producţie şi un aviz de securitate la incendiu pentru o clădire de cultură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziţii la bănuiţi de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţilor Şotânga, Vulcana Pandele, Glodeni şi Doiceşti, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat mai multe unelte […]