Pompierii dâmboviţeni au asigurat zona la două accidente rutiere produse în Moreni şi Voineşti

0 0

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi şi au intervenit pentru asigurarea zonei în urma producerii unor accidente rutiere.
Prima inervenţie au avut-o pompierii de la Detaşamentul Moreni, care s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD la un eveniment rutier produs în Mun. Moreni.
Pompierii de la Garda Voineşti au asigurat zona în urma unui accident rutier produs pe DN-72A, în localitatea Izvoare (com.Voineşti), unde sau deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD. Din fericire, în urma celor două evenimente rutiere nu s-au înregistrat victime.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MĂSURI DE PREVENIRE ŞI CONTROL ALE INFECŢIILOR APLICABILE PE DURATA STĂRII DE ALERTĂ

Începând cu data de 15.05.2020, în spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă şi în alte spaţii închise se instituie obligativitatea purtării măştii, astfel încât nasul şi gura să fie acoperite.Instituţiile şi autorităţile publice, precum şi operatorii economici publici şi privaţi, au obligaţia organizării activităţii, astfel […]