Published On: mie, oct. 9th, 2019

Pompierii dâmboviţeni au acţionat la foc continuu în ultima săptămână

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 96 de evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 68 incendii de vegetaţie, 13 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o deblocare uşă şi o degajare copac căzut pe carosabil). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I”
Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 255 cazuri medicale.Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 16 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare sirene).Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>