Pompieri pentru o zi!

Pompierii târ-govişteni au fost bucuroşi să primească în vizită copii din sistemul de protecţie de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte „Floare de Colţ” şi de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte „Casa Soarelui”, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
Toţi au vrut să afle ce presupune meseria de pompier. Salvatorii le-au prezentat autospecialele, regulile de bază în cazul unei intervenţii şi le-au arătat adolescenţilor cum se foloseşte o ţeavă de refulare a apei. Beneficiarii, cu şi fără dizabilităţi, au pus întrebări, iar pompierii au discutat cu ei permanent. De aceste momente petrecute împreună s-au bucurat şi copiii şi pompierii, în egală măsură!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUCRĂRI LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR

În aceste zile, Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar ROCRIS va fi modernizat şi actualizat.Astfel, vor fi primite în continuare cerereri de eliberare a cazierului, documentele urmând a fi eliberate în termenul de 3 zile, prevăzut Legea nr. 290/2004, privind cazierul judiciar, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.