Polițiștilor din Găești au desfășurat o acțiune privind legalitatea transportului de material lemnos

Date:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești împreună cu cei de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de material lemnos.

În urma activităților desfășurate, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 10.320 de lei, dintre care 32 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice..

În plus, polițiștii au indisponibilizat 7 m³ de material lemnos și două arme neletale

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe drumul județean 702 A, în localitatea în Valea Mare, patru persoane, toate din comuna Crângurile, in timp ce ar fi transportat cu vehicule cu tracțiune animală 2,4 m3 de material lemnos, pentru care nu dețineau documente de însoțire și proveniență.

Aceștia au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 privind constatarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat.

Tot pe parcursul zilei,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au surprins pe DN 7, în Găești, un alt bărbat, din județul Teleorman, în timp transporta cu o autoutilitară aproximativ 3 m³ de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține documente de însoțire și proveniență a materialului lemnos.

Acesta a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat.

De asemenea, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au oprit pentru control, pe drumul comunal 96, în localitatea Măgura, o autoutilitară condusă de un bărbat, din comuna Ludești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză transporta 1,7 m³ de material lemnos, fără a deține documente de proveniență și însoțire.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...