Published On: mie, iul. 4th, 2018

Poliţiştii rutieri sunt în permanenţă la datorie pentru siguranţa traficului rutier şi salvarea de vieţi

nichiduta.ro

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cu privire la necesitatea respectării tuturor regulilor de circulaţie. Poliţiştii rutieri sunt în permanenţă la datorie pentru siguranţa traficului rutier şi salvarea de vieţi.
Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului, pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie. Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni, dintre care 3 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 370 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 77.830 de lei. Din totalul sancţiunilor, 89 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 55 pentru neportul centurii de siguranţă, 15 pentru defecţiunile tehnice constatate la autovehicule şi 5 pentru utilizarea necorespunzătoare a telefonului mobil. Totodată, au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale pentru nere-spectarea legislaţiei rutiere de către pietoni, biciclişti şi căruţaşi. De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 31 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Ca măsură complementară, au fost reţinute 13 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare şi 3 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ionut spune:

    De ce cei de la gura suti unbmla cu buldoexcavatoare pe strada fără categoria c ca are primari psdist

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro