Poliţiştii rutieri dâmboviţeni sunt 24 din 24 de ore în acţiune pe drumurile din judeţ

0 0

In această săptămână, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de efective de la ordine publică, acţionează pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie. În prima zi de acţiune, poliţiştii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 163 pentru indisciplina pietonală şi au reţinut 5 permise de conducere.
În perioada 1-7 octombrie 2018, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de efective de la ordine publică, acţionează pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.
În prima zi de acţiune, poliţiştii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 163 au fost pentru abaterile comise de pietoni. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere. Marţi, 2 octombrie, activităţile poliţiştilor s-au concentrat pe depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere şi a abaterilor comise de biciclişti, iar miercuri, 3 octombrie, pe linia combaterii excesului de viteză. Joi, 4 octombrie, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor şi a nere-spectării regulilor de circulaţie de către biciclişti. La sfârşitul săptămânii, în atenţia poliţiştilor vor fi pietonii şi bicicliştii care afectează siguranţa traficului rutier prin încălcarea normelor de circulaţie, dar şi şoferii care rulează cu viteză excesivă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un proiect al Asociaţiei Chindia Jurasic Park, realizat în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ Proiectul "Voluntariat în Bucegi" este finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa

Asociaţia Chindia Jurasic Park în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va organiza şi susţine, în perioada 12-14 octombrie 2018, o tabără educativă cu acţiuni specifice de voluntariat, în domeniul turismului montan specializat, sub formă de concurs, în […]