Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au oferit şoferiţelor flori şi mărţişoare

0 0

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni şi angajaţii RAR Dâmboviţa au oferit de 1 Martie, mărţişoare şi flori femeilor aflate la volan dar şi recomandări şoferiţelor, pentru evitarea accidentelor. A devenit deja o tradiţie ca poliţiştii din judeţul Dâmboviţa să marcheze Ziua Mărţişorului, prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic.
De 1 martie, poliţiştii rutieri, cu sprijinul RAR Dâmboviţa, au oferit flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în zona centrală a municipiului Târgovişte.
Şoferiţele s-au arătat foarte încântate de gestul poliţiştilor.Acţiunea celor de la Rutieră se va repeta, cel mai probabil, pe data de 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii.
Chiar dacă săptămâna 1-8 martie este dedicată femeii, este bine să nu faceţi abuz de bunăvoinţă poliţiştilor. Aceştia va recomandă să respectaţi în continuare regulile de circulaţie. Pe lângă mărtişoare şi flori, agenţii de la Rutieră nu vor uita să împărtă şi amezi acolo unde este cazul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierii judeţeni liberali se aleg cu dosare penale după ce au creat blocaj în CJ Dâmboviţa

Blocajul creat de consilierii judeţeni aparţinând PNL -în cadrul şedinţei de consiliu judeţean, care s-a desfăşurat marţi, 28.02.2017 – la nivelul proiectelor privind dezvoltarea investiţiilor în zona UM Gară Târgovişte, se va lăsa cu plângeri penale. Alexandru Oprea,preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a adus în atenţia opiniei publice consecinţele neadoptării Hotărârii […]