Polițiștii rutieri au continuat și intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave

0 0

Astfel, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea depășirii regimului legal de viteză pe drumurile publice și pentru informarea conducătorilor de autovehicule cu privire la necesitatea utilizării centurilor sau a dispozitivelor de siguranță omologate.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20.307 sancțiuni contravenționale, dintre care 7.625 pentru depășirea limitei legale de viteză, 3.762 pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranță omologate de către conducătorii auto, 116 pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranță omologate de către pasageri, precum și 51 de sancțiuni pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranță omologate de către minorii sub 14 ani.
Totodată, 2.074 de permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 1.105 pentru depășirea limitei legale de viteză.
Polițiștii au întocmit 303 dosare penale, 203 din acestea fiind întocmite pentru încălcări ale regimului circulației pe drumurile publice.
De asemenea, au fost retrase 544 de certificate de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Polițiștii și jandarmii au în vizor unitățile școlare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, au organizat o acțiune de informare în proximitatea unităților de învățământ.În cadrul activităților desfășurate au fost inițiate discuții și cu părinții ori bunicii prezenți la unitățile de învățământ, aceștia fiind informați cu […]