Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 24 de ore din 24 de ore în  stradă 

1 0

În perioada 17-19 iunie a.c., efectivele poliției dâmbovițene au fost prezente la datorie.

 Măsurile de ordine şi siguranţă publică au fost  asigurate alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu.

Polițiștii au fost prezenți și în zonele unde au fost  organizate manifestări publice/ cultural-artistice, pentru desfășurarea unor activități de informare și conștientizare a participanților cu privire la efectele negative ale consumului de substanțe interzise, precum și ale consumului de alcool.

Cel de-al doilea palier abordat în cadrul acțiunilor desfășurate la acest sfârșit de săptămână, a fost 
reprezentat de organizarea unor acțiuni, în vederea depistării, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihotrope, cât și a persoanelor care dețin sau consumă substanțe interzise.

Aşadar, polițiștii sfătuiesc cetăţenii care intenţionează să participe la astfel de activităţi să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

Recomandăm cetăţenilor să nu aibă asupra lor sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarele interioare ale hainelor.

Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi sau poşete, iar persoanelor care se deplasează cu autoturismul să nu lase la vedere bunuri de valoare.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să respecte regulile de circulație pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accident rutier în comuna Odobești

Accident rutier în comuna Odobești, sat Brâncoveanu, au intervenit pompierii de la Detașamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de intervenție, Garda de Intervenție Potlogi cu o ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița cu un echipaj. La locul accidentului au fost găsite trei persoane, conștiente, care primesc primul ajutor de la […]