Poliţiştii din Valea Mare, în acţiune

0 0

politiaPoliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de siguranţă publică.
Poliţiştii au controlat 26 de autovehicule şi au verificat 47 de persoane.
În cadrul acţiunii, au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.250 de lei, dintre care 25 conform O.U.G. 195/2002. De asemenea, în urma controlului efectuat la o societate comercială din localitate, poliţiştii au descoperit 200 de ţigarete expuse spre vânzare, pentru care administratorul societăţii nu deţinea documente justificative de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmboviţa lucrează la şase proiecte cu finanţare prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat în data de 28 iulie 2016 spre consultare publică Ghidul Solicitantului în cadrul Axei prioritare 3 -Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi […]