Polițiștii din Titu au făcut ample controale

1 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație și pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au constatat o infracțiune la regimul rutier și au aplicat 56 de sancţiuni contravenţioanle.

Dintre acestea, 11 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991 şi 45 ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie prevăzute de O.U.G. 195/2002.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut un permis de conducere.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dincolo de aparențe

  Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost prezenți alături de vizitatorii care s-au aflat la Curtea Domnească din municipiul Târgoviște. Astfel, tinerii întâlniți au primit sfaturi de la polițiști, obiectivul fiind acela de a crește gradul de conștientizarea cu privire la riscurile asociate traficului […]