Poliţiştii din Fieni au acţionat pentru prevenirea actelor de comerţ ilicit

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit.
În cadrul acţiunii, au fost controlate 21 de societăţi comerciale şi au fost verificate 23 de autovehicule şi 44 de persoane.
În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi au fost confiscate 720 de ţigarete. Controale şi pe linie de silvicultură
Poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică, în colaborare cu specialişti ai Gărzii Forestiere Ploieşti, au efectuate controale pe raza judeţului Dâmboviţa pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu material lemnos.
În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare de 10.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞAPTE CONTRACTE DE FINANŢARE PENTRU PNDL 2 AU FOST SEMNATE DE CJ DÂMBOVIŢA

Urmare a sumelor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) pentru obiectivele de investiţii cuprinse în cea de-a Il-a etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), Consiliul Judeţean Dâmboviţa (CJD) a fost preocupat de implementarea cu succes a proiectelor finanţate la nivelul judeţului Dâmboviţa. În […]