Poliţiştii din Dâmboviţa şi Ilfov au făcu razie pe DN1A şi pe DN7

0 0

Marţi, 9 ianuarie, în intervalul orar 06.00-14.00, poliţiştii de la rutieră din Dâmboviţa şi Ilfov au organizat o acţiune comună pe DN1A şi pe DN7, pentru depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie, folosind autospecialele dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor. Poliţiştii au acţionat pe raza localităţilor Păstârnacu, Bujoreanca, Lucianca, Crevedia, Mogoşoaia, Vlăsia, Chitila, Tărtăşeşti, Slobozia Moară, Lunguleţu, Mătăsaru, Valea Mare şi Găeşti.
Acţiunea s-a axat în special pe combaterea excesului de viteză, pe verificarea stării tehnice şi a legalităţii transportului de mărfuri şi persoane.
La activităţi au participat şi efective de ordine publică şi reprezentanţi ai I.S.C.T.R..
În perioada 01 ianuarie-31 decembrie 2017, pe DN1A, pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Ilfov s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a 11 persoane şi vătămarea corporală uşoară a altor 6.
Totodată, pe DN7, în aceeaşi perioadă s-au înregistrat 13 accidente de circulaţie grave care au avut ca şi consecinţe decesul a 5 persoane, vătămarea corporală gravă a 8 persoane şi rănirea uşoară a altor 7.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LDP Damboviţa asigura deszăpezirea pe 80% din drumurile judeţene

Fulgii de zăpadă întârzie să cadă peste judeţul Dâmboviţa. Până atunci, însă, instituţiile şi firmele care se vor ocupa cu deszăpezirea drumurilor judeţene, naţionale şi chiar locale, stau cu arma la picior . Mai clar, spun că ” Arsenalul” este pregătit, priorităţile sunt stabilite, nu rămâne decât să ningă şi […]