Poliţiştii din Dâmboviţa, la datorie pentru siguranţa comunităţii

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 40 de evenimente, cele mai multe, 28, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 20 de infracţiuni. Din totalul faptelor de natură penală, 7 au fost contra persoanei şi 9 contra patrimoniului. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 355 de amenzi a căror valoare se ridică la 69.850 de lei.
De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr din localitate.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se extinde Secţia de îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă. Secţia de Îngrijiri Paliative, reprezintă o prioritate pe lista de investiţii a anului 2019 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Secţia de Îngrijiri Paliative este destinată exclusiv pacienţilor spitalului, care au nevoie de tratamente care să le amelioreze durerile […]