Poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat la foc continuu în ultimele 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 22 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 22 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei şi 6 contra patrimoniului. Pentru neregulile descoperite în teren, poliţiştii au aplicat 300 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 92.405 lei. Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în cuantum de 600 de lei şi au reţinut 10 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.
În dimineaţa zilei trecute, poliţiştii din Titu au oprit pentru control, pe raza localităţii Poiana, un autoturism condus de un bărbat din Văcăreşti.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delegaţia Comisiei Europene a fost în vizită la Palatul Brâncovenesc Potlogi

O delegaţie a Comisiei Europene, condusă de Kostas Niafas, a efectuat alături de reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia o vizită în localitatea Potlogi, prilej cu care a fost organizată o conferinţă de presă, în cadrul căreia a fost prezentat stadiul de implementare a Programului Operaţional Regional 2014 – […]