Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de un barbat de 37 de ani cu privire la faptul c[ i-au fost sustrase bunuri din autovehicul

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr de 17 ani.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 26 spre 27 martie a.c., ar fi spart un geam al autoturismului şi ar fi sustras din interior 600 de lei.
Poliţiştii au procedat la reţinerea bănuitului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 28 martie, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, tânărul se afla sub control judiciar pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de furt calificat. Pentru a preveni furturile de şi din auto, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:
– La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact şi asiguraţi-l, chiar dacă veţi lipsi pentru un timp foarte scurt. Furtul unui autoturism cu cheile în contact durează câteva secunde.
– Închideţi complet toate geamurile! Un singur geam lăsat întredeschis poate să anuleze toate măsurile de precauţie luate!
– Montaţi-vă un sistem de alarmă performant şi nu uitaţi să îl activaţi la părăsirea autoturismului!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tragedie în comuna dâmboviţeană Cobia

Moartea a lovit năprasnic într-o familie din comuna dâm-boviţeană Cobia, sat Cobiuţa. Un copil de o lună şi jumătate şi tatăl acestuia au murit, în timp ce mama a ajuns în stare gravă la spital. Toţi zăceau leşinaţi în casă, iar un vecin a fost cel care a dat alarma. […]