Poliţiştii de prevenire, în vizită la Clubul Pensionarilor Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au desfăşurat o activitate preventivă la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgovişte.În cadrul acestei întâlniri, poliţiştii au discutat cu cei prezenţi despre importanţa adoptării unui comportament responsabil, în scopul prevenirii infracţiunilor de furt şi înşelăciune. Astfel, vârstnicii au fost sfătuiţi să evite deplasarea pe timpul nopţii în zonele slab iluminate şi necirculate, să nu poarte bunuri de valoare la vedere şi, indiferent de pretext, să nu se lase conduşi de persoane necunoscute în locuri retrase.
Totodată, poliţiştii le-au transmis cetăţenilor câteva sfaturi importante cu privire la măsurile de siguranţă personală, având în vedere contextual epidemiologic actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CERCETAT PENTRU INFRACŢIUNILE DE NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR ŞI CONTRABANDĂ CALIFICATĂ

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Pietroşiţa, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat la domiciliul acestuia un pistol şi muniţia aferentă acestuia, […]